A PULMOTRAINER®

A PULMOTRAINER® légzésjavító és tüdő tisztító , kis méretű pipa formájú készülék, melyet fújni kell. A fújás rezgésbe hozza a pipában lévő mágnes golyót.
Ez a rezgés segít fellazítani és felszakítania tüdőben, a hörgőkben és az orrüregben lerakódott váladékot, amit ezek után már könnyű kifújni, kiköpni.
Az oldalán lévő skálán egyedülállóan állítható a működtetéshez szükséges befújt levegő mennyisége és annak erőssége , akár használat közben is. Így nyugodtan használhatja gyermek és felnőtt egyaránt.
A PULMOTRAINER® semmilyen gyógyszert vagy más anyagot nem tartalmaz, kizárólag mechanikusan működik.
A készülék éveken keresztül – a szükségnek megfelelően – minden káros mellékhatás nélkül használható. Különösen fontos rendszeres használata a tavasz és őszi hónapokban.

Ha rendszeresen használja a PULMOTRAINER® készüléket, könnyen kitisztul a tüdeje, orrürege, jobb lesz a közérzete, nő a tüdőkapacitása.

feher

 

A PULMOTRAINER® használata

– nagy mértékben elősegíti a sűrű, tapadós váladék kiürítését
-könnyebbé teszi a légzést
-javítja a gázcsere hatásfokát(oxigén felvétel-széndioxid leadás)
-növeli az egy légvétellel belélegezhető levegő mennyiségét

feher

 

Újdonság!

Más készülékektől eltérően bármilyen testhelyzetben használható, nem csak egy bizonyos kéztartásban. Használata egyszerű, nem érzékeny a használat közbeni elmozdulásokra. A használónak nem kell bajlódnia a helyes használati szög beállításával.

A Pulmotrainerben lévő golyó helyzetét , az oldalán lévő skálán, annak megfeleően lehet beállítani, hogy a használója éppen milyen tüdőkapacitással bír.
Így nyugodtan használhatja gyermek és felnőtt egyaránt!

feher

 

Figyelmeztetés!

A Pulmotrainert nem szabad használni, ha a légmell (felhalmozás közötti levegő a tüdőben és a mellhártyán) van jelen.

Betegségének abban a szakaszában, amikor nagy mennyiségben, bőven ürít hígan folyó köpetet, a ne használja! A használat során kerülje a gyors és erőltetett légzés-módot!

Használata egyszerű, semmilyen energiaforrást nem igényel! Ki kell venni a zsebből és használatra kész!

Nem rozsdásodik. Anyaga a szervezetre káros vegyületeket nem tartalmaz.